Loading...

Kurkuma Fusion

Az elsőszámú gyulladáscsökkentő

(4 vásárlói értékelés)
Természetes gyulladáscsökkentő tiszta kurkuminnal és számos más összetevővel szabadalmaztatott eljárás alapján.
 • 19 különböző hatóanyagot tartalmaz
 • B-komplex, D2, C és U-vitamin hozzáadásával
 • Szabadalmaztatott mikroőrlési eljárás
 • Rendkívül magas kurkumin hatóanyag koncentrátum
 • Kiemelkedő hatóanyag felszívódás
 • 2. generációs összetétel
Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft felett!

8.990 Ft

További információért görgess

masodik-gen-osszetetel

2. Generációs összeetétel

Glutén mentes

GMO mentes

Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft felett

Környezetkímélő csomagolás

Made in EU

A bennünk lévő gyulladás

A gyulladás szó a latin „inflammare” igéből származik, amelynek jelentése „tűzre lobbantani”. Az érzést mindenki jól ismeri, gondoljunk például egy rovarcsípésre, bokaficamra, vagy torokgyulladásra. Ilyenkor megnő az immunválasz a sérülés, vagy fertőzés helyén, amely szervezetünk gyógyulásának természetes folyamata. Ám ha a gyulladás nem szűnik meg és krónikussá válik, akkor szervezet szintű gyulladás jön létre.

Gyulladás következtében a testben és az agyban biokémia anyagok termelődnek, aminek hatására testünk megtámadja a saját szöveteit. Hiteles laboratóriumi és klinikai vizsgálatok bizonyítják, hogy a gyulladások rengeteg komoly betegség megjelenésében játszhatnak szerepet. Ide tartozik többek között a cukorbetegség, rák, depresszió, autizmus, asztma, izületi-gyulladás, koszorúér-betegség, sclerosis multiplex, Parkinson és Alzheimer-kór, de még az elhízás okozója is lehet.

A gyulladások a legkülönbözőbb formákban fordulhatnak elő a szervezetünkben. Vegyük példának a megemelkedett vércukorszintet, amely gyulladást kel a véráramban, a felesleges cukornak pedig toxikus hatása van a szervezetre nézve, amennyiben a sejtek nem használják fel. Ez beindítja a glikációt, azt a biológiai folyamatot, amelynek során a cukor fehérjékhez és bizonyos zsírokhoz kötődik, és ezáltal deformált molekulák keletkeznek. Miután a testünk nem ismeri fel ezen saját molekuláit, ezért immunrendszerünk beindítja a természetes gyulladásos védelmi reakcióját. A cukormolekulák és az agyi fehérjék összekapcsolódásából olyan káros molekulák jönnek létre, amelyek hozzájárulnak az agy és az agyműködés degenerálódásához. A nem megfelelő vércukorszint miatt kialakuló gyulladás és az Alzheimer-kór között olyan szoros az összefüggés, hogy a kutatók ma az Alzheimer-kórt 3-as típusú cukorbetegségnek is hívják.

kurkuma-fusion-opt3

Ebből is látszik, hogy a gyulladás egy sokkal összetettebb folyamat, mint azt a legtöbben gondolják és a gyulladásos folyamatoknak a szervezetünk a kor előrehaladtával egyre jobban ki van téve. A sejtjeinkben lévő krónikus gyulladás sokszor évekig láthatatlan marad, ami miatt nem is szüntetjük meg időben az azt kiváltó okot, és már csak akkor vesszük észre, mikor komoly a baj. Éppen ezért rendkívül fontos, hogy természetes gyulladáscsökkentőkkel, mint a kurkuma, már azelőtt felvegyük a harcot a gyulladással, mielőtt az betegséget okozna.

A kurkuma jótékony hatásai

A kurkuma egy évezredek óta használt fűszer és gyógynövény, amelyről temérdek kutatás bizonyítja, hogy gyógyhatású összetevők keverékét tartalmazza. Ezeket a vegyületeket kurkuminoidoknak nevezik.

 A kurkuma legfontosabb hatóanyaga a kurkumin, amelyet azonban arányaiban csak rendkívül alacsony mértékben tartalmaz, így abból a szükséges mennyiséget csak étrend-kiegészítő formájában lehetséges naponta bevinni. A kurkuma legfontosabb pozitív tulajdonságai a következők:

Gyulladáscsökkentő

A kurkuma legismertebb hatóanyaga a kurkumin, amely egy rendkívül erős, természetes gyulladáscsökkentő. A kurkumin képes a gyulladásért felelős molekulák blokkolásában részt venni. Gyulladáscsökkentő hatása megközelíti az erre kifejlesztett gyógyszerekét, azok mellékhatásai nélkül.

Antioxidáns hatás

Az öregedés és számos betegség egyik kiváltó oka a sejtek oxidatív károsodása. Az antioxidánsok fő feladata, hogy megvédjék a szervezetet a szabadgyököktől, amelyek károsítják a testünkben található fehérjéket, nukleinsavakat és lipideket. A kurkumin egy olyan erős antioxidáns, ami kémiai szerkezetének köszönhetően semlegesíti a szabad gyököket. A kurkumin emellett serkenti szervezetünk azon enzimjeit, amelyek természetes módon hoznak létre további antioxidánsokat.

Javítja az agyműködést

A kurkumin növelheti az agyi eredetű neurotrof faktort (BDNF), amely egy, az agyban működő növekedési hormon. Ezáltal elősegítheti az agzban az új neuronok szaporodását, aminek köszönhetően sikeresen csökkentheti, vagy akár vissza s fordíthatja agyunk öregedését, valamint védő és lassító hatással lehet a neurodegeneratív betegségek kialakulásával szemben.

Csökkenti a szívbetegségek kockázatát

A kurkumin egyik fő pozitív tulajdonsága a szívbetegségek esetén az endothelium működésének (véredények bélése) javítása. Köztudott, hogy az endotheliális diszfunkció a szívbetegségek egyik fő okozója, ami magába foglalja a vérnyomással, véralvadással kapcsolatos problémákat. Tanulmányok bizonyítják, hogy a kurkumin olyan hatással van az endotheliális funkcióra, és épp úgy működik, mint bizonyos vérzsír szintet szabályzó gyógyszerek, csak éppen természetes úton fejti ki eme jótékony hatását.

Csökkentheti az angiogenezist

Mára már nem is egy kutatás bizonyítja, hogy a kurkumin mérsékelheti az angiogenezist, azaz a daganatokban található új erek növekedését. Laboratóriumi körülmények között és kísérleti állatokon is azt állapították meg kutatók, hogy a kurkumin képes lehet csökkenteni a daganatok növekedését. Serkenti a p16 és p53 tumorszupresszor gének aktivitását, ezáltal csökkentve a sejtosztódást. Azt nem jelenthetjük ki, hogy a kurkumin hatásos a rák ellen, ám az erre irányuló kutatások eredményei reményre adnak okot.

A kurkumin átjut a vér-agy gáton

A vér-agy gát agy nagy sűrűségű sejtréteg, amely megakadályozza a legtöbb rákellenes kezelés hatékonyságát is. A kurkumin képes átjutni ezen az akadályon, így pozitív hatását ott fejtheti ki, ahova más hatóanyagok nem képesek eljutni.

Hatásos ízületi problémák kezelésében

Mivel a kurkumin egy erős gyulladásgátló vegyület, így segíthet az ízületi gyulladások kezelésében. Vizsgálatok bizonyítják, hogy a kurkumin hatásosabb lehet ízületi bántalmak esetében, például a rheumatoid arthritisben szenvedő betegeknél, mint a kifejezetten erre kifejlesztett gyógyszerek.

Depresszió kezelésében is hasznos lehet

A mára lassan népbetegségnek számító depresszió egyik kiváltó oka szintén a gyulladás, épp ezért nem meglepő módon a kurkuma a depresszió kezelésében is fontos szerepet játszhat. Kísérletek során bebizonyosodott, hogy a kurkumin közel olyan szintű javuláshoz vezetett depressziós betegeknél, mint az erre kifejlesztett Prozac gyógyszer. Néhány eredmény szerint a kurkumin fokozhatja a szerotonin és dopamin agyi neurotranszmittereit is.

Fájdalomcsillapító

Mivel a gyulladás sokszor konkrét fájdalommal is jár, így egyértelmű, hogy a kurkumin fájdalomcsökkentő hatással is bír. Gyulladásos bélbetegségek esetén, mint az irritábilis bélszindróma (IBS), Crohn betegség (CB), vagy a colitis ulceroza csökkentheti a bélmozgást, a hasmenést, a hasi fájdalmat és görcsöket.

Támogatja a máj, epe és vese funkcióit

A kurkumin stimulálja az emésztőnedvek termelődését, hozzájárul a könnyebb emésztéshez és segítségével szervezetünk könnyebben bontja le a zsírokat. Segít szintetizálni a mellékvese kéreg hormonját, így csökkenti a magas vérnyomás, az érelmeszesedés és szívbetegségek kockázatát.

Segíthet a cukorbetegség ellen

A Diabetes Care című szakfolyóiratban közzétett eredmények szerint a kurkumin kapszulák kilenc hónapon át tartó szedése megelőzte a 2-es típusú cukorbetegség kialakulását felvezető állapotban lévő, prediabéteszes embereknél. A kutatók úgy találták, hogy a kurkumin javította a hasnyálmirigy bétasejtjeinek működését, amely sejtek felelősek a vércukorszintet szabályozó inzulin hormon kibocsátásáért

A Sumavit Kurkuma Nano készítmény előnyei

2. generációs összetétel

Mindig figyelemmel kísérjük a legújabb kurkumával kapcsolatos kutatások eredményeit és a legmodernebb gyártási eljárásokat. Ezen információkra alapozva folyamatosan fejlesztjük a Sumavit Kurkuma Nano termékünket a még jobb eredmény érdekében.

Szabadalmaztatott mikroőrlési eljárás

A Sumavit Kurkuma Nano termékben lévő kurkumát egy speciális eljárással, 3-7 mikron méretűre őröljük, aminek köszönhetően akár 60x nagyobb felületen képes felszívódni a szervezetünkben.

Kurkumát és kurkumin kivonatot is tartalmaz

A kurkuma fő gyulladáscsökkentő hatóanyaga a kurkumin, ám ezt csak minimális arányban, 2-5%-ban tartalmazza. A Sumavit Kurkuma Nano készítményben közel 100%-os kurkumin hatóanyag koncentrátum található a maximális hatékonyság érdekében. Viszont emellett található benne sima kurkuma őrlemény is, mivel a gyógynövény egyéb összetevői kulcsfontosságúak a kurkumin hasznosulásának érdekében. Sok másik kurkuma terméknél követik el azt a hibát, hogy csak kurkumin kivonatot tartalmaz, a felszívódáshoz szükséges egyéb anyagok nélkül.

Vízoldható formában tartalmazza a kurkumint

A zsírban oldódó anyagok hasznosulása jóval kisebb, mint a vízben oldhatóaké, és bizonyos esetekben szervezetünk teljes mértékben képtelen a hasznosításukra. A kurkumin alapvetően egy zsírban oldódó molekula, ám a Sumavit Kurkuma Nano termékben egy vízben oldódó fajtáját alkalmazzuk, aminek köszönhetően nagyságrendekkel jobb a felszívódása.

Perui természetes gazdálkodásból származó kurkuma

Bár a kurkuma Indiából származik, mára már a világ több pontján is termesztik. A Sumavit Kurkuma Nano termékben használt kurkuma perui természetes gazdálkodásból származik, amelynek hasznos kurkumin tartalma meghaladhatja a legjobb indiai kurkumáét is.

Tradicionális és modern tudomány ötvözete

A kurkuma őrlemény mellett a termék tartalmazza mindazon extra hatóanyagokat is, amelyeket az indiai gyógyászat már 2000 éve használ a kurkuma hatásfokának növelése érdekében. Mindemellett a legújabb modern kutatások eredményeit is figyelembe vesszük és ezek alapján határozzuk meg a termék végleges összetételét.

12 extra hatóanyagot tartalmaz

A kurkuma es kurkumin mellett található a termékben piper nigrum feketebors és cayenne-bors, amelyek megsokszorozhatják a kurkumin felszívódását. A hozzáadott gyömbér, humin- és fulvósav gyulladáscsökkentő hatásuk mellett kiváló vírus, baktérium és gombaölők. A termékben található számos vitamin, mikro- és makroelem szintén hozzájárul a kurkumin hatásának növeléséhez, rengeteg egyéb pozitív élettani hatásuk mellett.

Tisztán jobb

Mi már nemet mondtunk a műanyagra. A Sumavit a világ egyik első étrend-kiegészítő gyártója, amely fém flakont használ termékeihez.

Összetevők és azok hatása

kurkuma-fusion-opt3
Kurkuma

Tartalmazza mindazon elemeket, ami a fő hatóanyag, a kurkumin felszívódásához szükséges
Bioaktív vegyületeket tartalmaz

Kurkuma kivonat

Kiváló gyülladáscsökkentő
Erős antioxidáns, védi a szervezetet a szabadgyököktől
Elősegíti az agyban az új neuronok szaporodását, javítva az agyműködést
Csökkenti a szívbetegségek kockázatát
Mérsékli az angiogenezist, a daganatokban található erek növekedését
Hatásos izületi problémák kezelésére
Hasznos depresszió kezelésére is
Fájdalomcsillapító hatása lehet
Támogatja a máj, az epe es a vese funkcióit
Segíthet cukorbetegség ellen

Szőlőmag

Kiváló antioxidáns és gyulladáscsökkentő
Csökkenti az idegen anyagok karcinogénné válását
Fokozza az erek rugalmasságát
Támogatja az öreg és sérült mitokondriumok cseréjét
Gátolja a vaszkuláris simaizomsejtek szaporodását
Gazdag rutinban, rezveratrolban, vasban, cinkben és még számos más anyagban
Gátolja az öregedési folyamatokat
Segíti az agyműködést

Gyömbér

Erősíti az immunrendszert
Hatásos emésztési zavarok és hasi fájdalmak kezelésére
Enyhíti az émelygés tüneteit
Segít meghűléses betegségek esetén
Csökkenti az izületi gyulladás okzta fájdalmat
Növeli a férfi potenciát
Vírus és baktériumölő hatású
Javítja a vérkeringést

U-vitamin

Az egyik legjobb gyökfogó
Kiváló nyálkahártya regeneráló
Segíti a gyomorfekély gyógyulását
Segíti az emésztést, részt vesz a zsíranyagcserében
Átalakítja a szervezetből nem, vagy nehezen eltávolítható molekulákat, hogy azok kiürülhessenek
Csökkenti az allergiás tüneteket
Hatásos gyulladáscsökkentő
Hordozó szerepet tölt be a zsírban oldódó vitaminoknál
Erősíti az immunrendszert

C-vitamin

Az egyik legjobb antioxidáns
Fokozza az immunrendszer működését
Jelentősen csökkenti a meghűléses betegségek valószínűségét
Gyorsítja a műtét utáni sebgyógyulást
Segíti a vas felszívódását
Hatékonyan csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát
Csökkenti a fáradtságot és a kimerültséget
Segíti anyagcserénk megfelelő működését
Serkenti a kollagén termelését

Fekete bors

Elősegíti a hatékonyabb tápanyag felszívódást
Javítja a vérkeringést
Támogatja az emésztést
Csökkenti a beleg görcsös állapotát
Fertőzésgátló hatású
Javítja a szervezet hőháztartását
Segít izületi gyulladás, reumatikus fájdalmak esetén

Cayenne bors

A gyógynövénykutatók a gyóngynövények királyának tartják
Szabályozza a vér áramlását
Eltávolítja a lerakódásokat az artériákból
Segíti a tápanyagok felszívódását
Erősíti az immunrendszert
Energetizáló hatása van
Kivételes gombaölő hatású
Hatásos allergia ellen
Javasolt menstruációs fájdalmak csökkentésére

Huminsav-fulvósav

Elősegíti az oxigénszállítást és tápanyag hasznosulást
Baktérium, vírus és gombaölő hatású
Segít eltávolítani a szervezetből a nehézfémeket
Gyulladás és fájdalomcsökkentő
Segít az anyagcserezavarok gyógyításában
Helyreállítja a sav-bázis egyensúlyt
Közel 70 mikro- és makroelemet tartalmaz

B1-vitamin

Nélkülözhetetlen az idegrendszer, az izmok és a szívizom egészséges működéséhez
Fontos szerepe van az anyagcserében
Hatással van a neurotranszmitterekre és a szerotoninra
Segíti a növekedést
Hatásos a légi- és tengeribetegség leküzdésében
Javítja a szellemi tevékenységet

B3-vitamin

Javítja az agyi funkciókat
Hozzájárul a bőr egészségéhez és szépségéhez
Gátolja a pattanásokat okozó baktériumok elszaporodását
Alkalmas a pellagra kezelésére
Erős antioxidáns, így gátolja a szabadgyökképzést
Hatásos a magas koleszterinszint kezelésére
Csökkenti a trigliceridek szintjét
Részt vesz a szívbetegségek megelőzésében
Segít az 1-es típusú cukorbetegség kezelésében
Jelentős szerepet játszik a zsír, a fehérje és a szénhidrát energiává alakításában

B5-vitamin

Hozzájárul a gyerekek fejlődéséhez
Segít megelőzni a kimerültséget
Hozzájárul a gyors sebgyógyuláshoz
Pozitív irányba mozdítja el a szellemi tevékenységet
Mérsékli a reumás ízületi gyulladás tüneteit
Növeli a tanulási képességünket és az agyunk fókuszálási képességét
Fokozza a memória kapacitását és egyéb kognitív funkciók működéséhez is hozzájárul
A hormonkiválasztásban is szerepet vállal, amelyek küzdenek az allergia tünetei ellen
Fokozza a vörösvérsejtek termelődését
Enyhíthet a székrekedésen, elősegítheti a bélmozgást
A májat fokozott működésre készteti

B6-vitamin

Támogatja az idegrendszert, beleértve a központi és a perifériás idegeket
Szükséges a sejtszaporodáshoz
Nélkülözhetetlen az egészséges izomműködéshez
Szükséges az egészséges emésztéshez és májfunkciókhoz
Hozzájárul az egészséges alváshoz
Fontos a normál immunfunkciók ellátásához és fenntartásához
Nélkülözhetetlen a vörösvérsejtek felépítéséhez
Fontos az egészséges bőrhöz, hajhoz, körmökhöz, csontokhoz és fogakhoz

B7-vitamin

Fontos szerepe van az anyagcserében
Segíti a hajnövekedést és csökkenti a hajhullást
Erősíti a körmöket és szépíti a bőrt
Nélkülözhetetlen a növekedéshez
Nélkülözhetetlen szerepet játszik a cukor felhasználásban
Csökkenti az ekcémás tüneteket
Enyhíti az izomfájdalmakat

B9-vitamin

Hozzásegít az egészséges terhességhez
Csökkentheti a rák kockázatát
Támogatja a szív egészségét
Erősíti a csontozatot
Fejleszti a kognitív funkciókat
Csökkenti a nyugatlan láb szindróma tüneteit

B12-vitamin

A B12-vitamin életfontosságú a DNS szintézisében, valamint a sejtenergia keletkezésében
Jótékonyan befolyásolja az agy kognitív funkcióit
Segíthet az időskori demencia megelőzésében
Szerepet játszik a zsírsavak szintézisében és az energiává alakításában
Elősegíti a folsav felszívódását
Hozzájárul a csontok egészségének megőrzéséhez
Szerepe lehet a súlyos születési rendellenességek megelőzésében
Optimalizálja az energiaszintet
Szerepet játszik a nyálkahártya regenerációjában

Szelén

Fontos antioxidáns, képes közömbösíteni a káros hatású szabadgyököket
Lassítja a szövetek öregedését és keményebbé válását
Fontos szerepe van a férfi ivarszervek működésében, a férfiasság megtartásában
Támogatja az immunrendszer egészséges működését
Védi a szívet, mivel gátolja a vérrögképződést
Fokozza a jó koleszterin, a HDL arányát a vérben, miközben csökkenti a rossz koleszterin, az LDL szintjét
Fontos a hasnyálmirigy egészséges működéséhez
Klimax idején enyhítheti a hőhullámokat, a rossz közérzetet
Lassítja a haj őszülését és korpásodását
Szelén adagolással megelőzhető a szürke hályog és a macula degeneráció

D2-vitamin

Központi szerepet játszik a csontfejlődésben
Gógyítja a pikkelysömört
Segít megelőzni a csontritkulást
Erősíti az immunrendszert
Lassítja a daganatos sejtek burjánzását
Támogatja a fogak egészségét
Segíti a kálcium és foszfor beépülését

kurkuma-fusion-opt3
Kurkuma

Tartalmazza mindazon elemeket, ami a fő hatóanyag, a kurkumin felszívódásához szükséges
Bioaktív vegyületeket tartalmaz

Kurkumakiv.

Kiváló gyülladáscsökkentő
Erős antioxidáns, védi a szervezetet a szabadgyököktől
Elősegíti az agyban az új neuronok szaporodását, javítva az agyműködést
Csökkenti a szívbetegségek kockázatát
Mérsékli az angiogenezist, a daganatokban található erek növekedését
Hatásos izületi problémák kezelésére
Hasznos depresszió kezelésére is
Fájdalomcsillapító hatása lehet
Támogatja a máj, az epe es a vese funkcióit
Segíthet cukorbetegség ellen

Szölőmag

Kiváló antioxidáns és gyulladáscsökkentő
Csökkenti az idegen anyagok karcinogénné válását
Fokozza az erek rugalmasságát
Támogatja az öreg és sérült mitokondriumok cseréjét
Gátolja a vaszkuláris simaizomsejtek szaporodását
Gazdag rutinban, rezveratrolban, vasban, cinkben és még számos más anyagban
Gátolja az öregedési folyamatokat
Segíti az agyműködést

Gyömbér

Erősíti az immunrendszert
Hatásos emésztési zavarok és hasi fájdalmak kezelésére
Enyhíti az émelygés tüneteit
Segít meghűléses betegségek esetén
Csökkenti az izületi gyulladás okzta fájdalmat
Növeli a férfi potenciát
Vírus és baktériumölő hatású
Javítja a vérkeringést

U-vitamin

Az egyik legjobb gyökfogó
Kiváló nyálkahártya regeneráló
Segíti a gyomorfekély gyógyulását
Segíti az emésztést, részt vesz a zsíranyagcserében
Átalakítja a szervezetből nem, vagy nehezen eltávolítható molekulákat, hogy azok kiürülhessenek
Csökkenti az allergiás tüneteket
Hatásos gyulladáscsökkentő
Hordozó szerepet tölt be a zsírban oldódó vitaminoknál
Erősíti az immunrendszert

C-vitamin

Az egyik legjobb antioxidáns
Fokozza az immunrendszer működését
Jelentősen csökkenti a meghűléses betegségek valószínűségét
Gyorsítja a műtét utáni sebgyógyulást
Segíti a vas felszívódását
Hatékonyan csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát
Csökkenti a fáradtságot és a kimerültséget
Segíti anyagcserénk megfelelő működését
Serkenti a kollagén termelését

Fekete bors

Elősegíti a hatékonyabb tápanyag felszívódást
Javítja a vérkeringést
Támogatja az emésztést
Csökkenti a beleg görcsös állapotát
Fertőzésgátló hatású
Javítja a szervezet hőháztartását
Segít izületi gyulladás, reumatikus fájdalmak esetén

Cayenne b.

A gyógynövénykutatók a gyóngynövények királyának tartják
Szabályozza a vér áramlását
Eltávolítja a lerakódásokat az artériákból
Segíti a tápanyagok felszívódását
Erősíti az immunrendszert
Energetizáló hatása van
Kivételes gombaölő hatású
Hatásos allergia ellen
Javasolt menstruációs fájdalmak csökkentésére

Huminsav

Elősegíti az oxigénszállítást és tápanyag hasznosulást
Baktérium, vírus és gombaölő hatású
Segít eltávolítani a szervezetből a nehézfémeket
Gyulladás és fájdalomcsökkentő
Segít az anyagcserezavarok gyógyításában
Helyreállítja a sav-bázis egyensúlyt
Közel 70 mikro- és makroelemet tartalmaz

B1-vitamin

Nélkülözhetetlen az idegrendszer, az izmok és a szívizom egészséges működéséhez
Fontos szerepe van az anyagcserében
Hatással van a neurotranszmitterekre és a szerotoninra
Segíti a növekedést
Hatásos a légi- és tengeribetegség leküzdésében
Javítja a szellemi tevékenységet

B3-vitamin

Javítja az agyi funkciókat
Hozzájárul a bőr egészségéhez és szépségéhez
Gátolja a pattanásokat okozó baktériumok elszaporodását
Alkalmas a pellagra kezelésére
Erős antioxidáns, így gátolja a szabadgyökképzést
Hatásos a magas koleszterinszint kezelésére
Csökkenti a trigliceridek szintjét
Részt vesz a szívbetegségek megelőzésében
Segít az 1-es típusú cukorbetegség kezelésében
Jelentős szerepet játszik a zsír, a fehérje és a szénhidrát energiává alakításában

B5-vitamin

Hozzájárul a gyerekek fejlődéséhez
Segít megelőzni a kimerültséget
Hozzájárul a gyors sebgyógyuláshoz
Pozitív irányba mozdítja el a szellemi tevékenységet
Mérsékli a reumás ízületi gyulladás tüneteit
Növeli a tanulási képességünket és az agyunk fókuszálási képességét
Fokozza a memória kapacitását és egyéb kognitív funkciók működéséhez is hozzájárul
A hormonkiválasztásban is szerepet vállal, amelyek küzdenek az allergia tünetei ellen
Fokozza a vörösvérsejtek termelődését
Enyhíthet a székrekedésen, elősegítheti a bélmozgást
A májat fokozott működésre készteti

B6-vitamin

Támogatja az idegrendszert, beleértve a központi és a perifériás idegeket
Szükséges a sejtszaporodáshoz
Nélkülözhetetlen az egészséges izomműködéshez
Szükséges az egészséges emésztéshez és májfunkciókhoz
Hozzájárul az egészséges alváshoz
Fontos a normál immunfunkciók ellátásához és fenntartásához
Nélkülözhetetlen a vörösvérsejtek felépítéséhez
Fontos az egészséges bőrhöz, hajhoz, körmökhöz, csontokhoz és fogakhoz

B7-vitamin

Fontos szerepe van az anyagcserében
Segíti a hajnövekedést és csökkenti a hajhullást
Erősíti a körmöket és szépíti a bőrt
Nélkülözhetetlen a növekedéshez
Nélkülözhetetlen szerepet játszik a cukor felhasználásban
Csökkenti az ekcémás tüneteket
Enyhíti az izomfájdalmakat

B9-vitamin

Hozzásegít az egészséges terhességhez
Csökkentheti a rák kockázatát
Támogatja a szív egészségét
Erősíti a csontozatot
Fejleszti a kognitív funkciókat
Csökkenti a nyugatlan láb szindróma tüneteit

B12-vitamin

A B12-vitamin életfontosságú a DNS szintézisében, valamint a sejtenergia keletkezésében
Jótékonyan befolyásolja az agy kognitív funkcióit
Segíthet az időskori demencia megelőzésében
Szerepet játszik a zsírsavak szintézisében és az energiává alakításában
Elősegíti a folsav felszívódását
Hozzájárul a csontok egészségének megőrzéséhez
Szerepe lehet a súlyos születési rendellenességek megelőzésében
Optimalizálja az energiaszintet
Szerepet játszik a nyálkahártya regenerációjában

Szelén

Fontos antioxidáns, képes közömbösíteni a káros hatású szabadgyököket
Lassítja a szövetek öregedését és keményebbé válását
Fontos szerepe van a férfi ivarszervek működésében, a férfiasság megtartásában
Támogatja az immunrendszer egészséges működését
Védi a szívet, mivel gátolja a vérrögképződést
Fokozza a jó koleszterin, a HDL arányát a vérben, miközben csökkenti a rossz koleszterin, az LDL szintjét
Fontos a hasnyálmirigy egészséges működéséhez
Klimax idején enyhítheti a hőhullámokat, a rossz közérzetet
Lassítja a haj őszülését és korpásodását
Szelén adagolással megelőzhető a szürke hályog és a macula degeneráció

D2-vitamin

Központi szerepet játszik a csontfejlődésben
Gógyítja a pikkelysömört
Segít megelőzni a csontritkulást
Erősíti az immunrendszert
Lassítja a daganatos sejtek burjánzását
Támogatja a fogak egészségét
Segíti a kálcium és foszfor beépülését

Miért ajánljuk?

 

 • 2. generációs összetétel
 • Szabadalmaztatott őrlési eljárás
 • Extra hatóanyagokkal dúsított
 • Felszívódást támogató összetétel
 • Kiemelkedő gyulladáscsökkentő
 • Vírus, baktérium és gombaölő hatás

Összetevők

Aktív anyag tartalom
Kapszulánként
Adagonként
NRV*
Kurkuma őrlemény
210 mg
630 mg
Kurkuma kivonat
170 mg
510 mg
Szőlőmag és héj őrlemény
20 mg
60 mg
Gyömbér por
20 mg
60 mg
U-vitamin
15 mg
45 mg
C-vitamin
15 mg
45 mg
56,2%
Fekete bors őrlemény
15 mg
45 mg
Cayenne bors őrlemény
10 mg
30 mg
Huminsav-fulvósav
10 mg
30 mg
B3-vitamin (niacion)
2,8 mg
8,4 mg
52,7%
B5-vitamin (pantoténsav)
1,05 mg
3,2 mg
52,7%
B2-vitamin (riboflavin)
0,23 mg
0,7 mg
51,4%
B6-vitamin (piridoxin)
0,23 mg
0,7 mg
51,4%
B1-vitamin (thiamin)
0,2 mg
0,6 mg
40,7%
B9-vitamin (folsav)
35,5 μg
106,6 μg
53,5%
Szelén
20 μg
60 μg
109,1%
D2-vitamin (1500 NE)
12,5 μg
37,5 μg
750%
B7-vitamin (biotin)
8,7 μg
26,3 μg
52,6%
B12-vitamin (kobalamin)
0,4 μg
1,3 μg
52%

*Napi ajánlott beviteli mennyiség felnőttek számára.

Gyakran ismételt kérdések

A legjobb indiai kurkumák kurkumin tartalma 4-5%, a perui 7-8%. Ráadásul Peru jelentős részén
úgynevezett természetes gazdálkodást folytatnak. Ennek keretében a kártevők ellen növények,
állatok telepítésével védekeznek.

Kérem egyeztessen az orvosával, mert a készítményben több anyag is van a kurkumán kívül is,
aminek kiváló vérhígító tulajdonsága van.

Kérem egyeztessen nőgyógyászával.

A kurkuma biztosítja azokat az anyagokat, amit a természet a kurkumin mellé tesz a még jobb hatás
miatt. A kurkumin meg biztosítja a dózist.

Vásárlóink mondták

Kurkuma Fusion termékről 4 értékelés

5,0
4 értékelés alapján
5 csillag
100
100%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
1-4 of 4 reviews
 1. (0) (0)
 2. A kurkuma nagyon kiváló termék. Nagyon fájdalmas izületi gyulladásom múlt el kb. 3 hónap alatt úgy, hogy semmi más készítményt nem szedtem. Csak ajánlani tudom.

  (0) (0)
 3. (0) (0)
 4. (0) (0)
Értékelés hozzáadása
You must be logged in to post a review Log In
Shopping Cart
Scroll to Top